O  Social Media

Contactgegevens

O  Testamonials

Moderne videoproducties. Goede ideeën passend bij uw wensen
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Een bedrijfsfilm is het ideale middel om woorden te besparen. Met een online video, commercial of promotiefilm kunt u in korte tijd veel over uw bedrijf vertellen. Tegenwoordig zie je steeds meer plaatjes en filmpjes in online kranten, tijdschriften en korte nieuwsberichten. De reden is dat deze informatie beter onthouden wordt door de kijken en je kunt beter weergeven wat je wilt dat de kijker onthoud. Wat kan een bedrijfsfilm voor uw bedrijf betekenen?
Effectieve film- en videoproducties maken die een verhaal vertellen, de doelgroep raken en aanzetten tot de juiste actie, dàt is onze passie, dat is MediaPeil.

Of het nu gaat om een internationale bedrijfsfilm of een online instructiefilm. In elke productie zetten we onze tanden om vervolgens een mediaproductie op te leveren die met trots vertoond kan worden.

Een film moet de kijker raken, een verhaal vertellen dat hem of haar aanspreekt.MediaPeil produceert films  met een look en feel passend bij de identiteit van de opdrachtgever. Hun boodschap willen we op een effectieve en originele manier overbrengen. Daarbij altijd oog hebbend voor de details en het geheel. Onze  offertes zijn inhoudelijk en helder, vaak al voorzien van een concept verhaallijn en productie planning.

Een goed begin en een goed ingelichte opdrachtgever is het halve werk. Dat is de reden waarom er veel aandacht wordt besteed aan de opstart en gedurende het productieproces de klanten goed op de hoogte worden gehouden. In het begintraject willen we de doelstelling en doelgroep helder krijgen, relevante informatie verzamelen en dit verwerken in het script. Vervolgens werken we naar een eindresultaat waar we onze opdrachtgever aangenaam mee verrassen en dat  het beoogde doel meer dan waarmaakt. De mensen van MediaPeil zijn gewend om op locatie onder allerlei omstandigheden te werken met een minimale belasting op de bedrijfsprocessen.

Als u een moderne film of video wilt, uiteraard in HD kwaliteit, gemaakt door ervaren mensen met passie voor hun vak, die gaan voor een duurzame relatie, binnen het afgesproken budget en op tijd; Dan is MediaPeil uw partner!

Waarom heeft u nog geen bedrijfsfilm laten maken?
Het is aangetoond dat bedrijven die een bedrijfsfilm, instructievideo, animatiefilm of productpromotiefilm gebruiken op hun website of bij youtube meer bezoekers op hun website houden. Mensen kijken naar de bedrijfsfilmpjes waardoor dit een ideale manier is om jezelf of je bedrijf te presenteren. Klanten zijn eerder geneigd om te bellen of een formulier in te vullen omdat ze een beter beeld hebben van uw bedrijf en waar u voor staat na het zien van uw bedrijfsfilm. Simpelweg kun je zeggen dat een bedrijfsfilm conversieverhogend werkt!

Kosten van een bedrijfsfilm
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag informatie over de mogelijkheden van een bedrijfsfilm voor uw bedrijf? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan en zie dat de prijzen voor een exclusieve bedrijfsfilm niet zo hoog zijn als u zou denken!
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf= Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
VLOGS
WEBSITEPROMOTIE
BEDRIJFSPRESENTATIE